Meno:Nomi
Priezvisko:Uchiha
Vek:12
Povaha:sobecká a panovačná,myslí si,že je mu jeho tým na obtiaž
Kekkei Genkai:sharingan
Schopnosť KG:poznáme
Hodnosť:genin
Vesnica:Konoha
Techniky:Katon:Goukakkyu no jutsu a Shushin no jutsu,všetky E techniky
Výbava:Kunaie a shurikeny
Životopis:Narodil som sa v slavnom klane Uchiha. Všetci vkladali do mňa svoje nádeje, lenže ich rýchlo stratili kvoli mojej sestre. Ona bola géniom v Konohe. Všetci ju uznávali, lebo už v 10 rokoch mala sharingan. Chcel som byť lepší ako ona a tak som sa chcel stať na akadémii tým najlepším. Aj som bol. Potom my otec povedal, že niesom pravým Uchihom, do kým nezvládnem jednu techniku a to Katon:Goukakyuu no jutsu. Preto som začal tu techniku trénovať po nociach a cez deň som spal. Stretol som zaujímavého ninju. Volal sa Hiroto Yamashi. Stal sa mojím priateľom. Cez školu sme spali. Po tom čo som tu techniku zvládol som sa stal najlepším ninjom v akadémii. Aj v hádzani kunaiov aj v E technikách. Raz keď som sa po tréningu vracal domov tak boli všetci mŕtvy. Prežili len šťastlivci. Potom so videl moju sestru ako zabíja jedného z posledných Uchihov. Vtedy som prisahal, že ju zabijem. V ročníku ma nikto neprekonal. Dostal som sa spolu s Hirotom do týmu 7. Teraz čakám kým sa konečne pomstím.